توطئه جدید غرب بر علیه دوستی ایران و روسیه

14.01.17

آژانس خبری  (Anadolu ) ترکیه اطلاع داده است که «  در تهران تظاهرات بر علیه سیاست روسیه در منطقه صورت گرفته است . این تظاهرات بلافاصله بعد از مراسم  تدفین رئیس جمهور اسبق ایران- هاشمی رفسنجانی  و در مقابل ساختمان سفارت روسیه در تهران اتفاق افتاده است ». آژانس خبری Al Arabia  در همین زمان، در مقاله ای تحت عنوان « مراسم دفن هاشمی رفسنجانی به تظاهرات بر علیه روسیه تبدیل میگردد» اعلام کرده : « اصلاح طلبان ایرانی در روز سه شنبه مراسم دفن رئیس جمهور اسبق ایران – اکبر هاشمی رفسنجانی را به امکانی که برای اعتراض بر علیه روسیه یعنی متحد رژیم ایران در  سوریه تبدیل کردند. این آژانس خبری تأکید نمود که در بین جمعیت تظاهر کننده بجای شعارهای سنتی « مرگ بر آمریکا» ، شعار « مرگ بر روسیه» شنیده میشد».

همزمان با آن ، آژانس خبری اسرائیل NEWS ru.com   خبر آژانس خبری عربی را قاپید و اعلام نمود که « شرکت کنندگان در مراسم  تدفین بجای شعارهای سنتی « مرگ بر آمریکا» شعار « مرگ بر روسیه » سر میداده اند».

بدیهی است که منابع خبری اوکرائین نیز از قافله عقب نیفتاده و برخی از سایت های ناسیونالیستی آن با خوشحالی از تظاهرات ضد روسیه در تهران خبر دادند.

ریشه همه این اطلاعات یک ویدئوکلیپ در شبکه های اجتماعی  بود  که در تلفن یکی از شرکت کنندگان در مراسم ترحیم قرار گرفته بود. ابتداء این کلیپ در  Twitter خبر نگار ایرانی – فرانسوی بنام احمد پرهیزی پدیدار شد. این فرد  مراسم تدفین رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام  - هاشمی رفسنجانی را بطور زنده پخش میکرده است.

در این ویدئو کلیپ دیده میشود که در بین انبوه جمعیت که تعداد آنها بیش از 2 میلیون نفر بوده گروهی نیز به تعداد 15 تا 20 نفر ( بر اساس صداهای آنها) شعارهائی مانند: « مرگ بر روسیه» و « سفارت روسیه لانه جاسوسی است » را فریاد میزده اند. همه این اتفاقات زمانی بوده که جمعیت شرکت کننده در مراسم تدفین از اطراف سفارت روسیه عبور میکرده اند.

حال می پردازیم به این که در واقع چه چیزی اتفاق افتاده بود . جمعیت شرکت کننده در مراسم تدفین بطول چند کیلومتر در خیابان های تهران از شمال بطرف جنوب کشیده شده بود . در حوالی سفارت روسیه که در نزدیکی خیابان فردوسی قرار دارد و جمعیت از این خیابان عبور میکرده این 20-15 نفر  شروع کردند به سر دادن شعارهای ضد روسیه بطوری که بقیه جمعیت چند هزار نفری ایرانی  در آن به هیچ وجه شرکت نداشته اند. بعبارت دیگر ، هیچگونه تظاهرات ضد روسیه که متوجه سفارت روسیه باشد در بین شرکت کنندگان در مراسم تدفین وجود نداشته و تنها صدای چند نفر توطئه گر در خیابان انقلاب و در حدود 300-200 متری شمال سفارت روسیه شنیده میشده است. در ضمن احمد پرهیزی در بلوگ خود در Twitter که حوادث ایران را منعکس میکرده اعلام نمود که جمعیت زیادی از شرکت کنندگان نیز شعارهای ضد آمریکائی میداده اند. اما رسانه های گروهی ترکیه ، عربی،اسرائیلی و اوکرائینی ترجیح داده اند که در این باره سکوت اختیار کنند.

دیروز نیروهای امنیتی ایران در اصفهان یکی از رهبران سازمان  خونخوار و تروریستی « مجاهدین خلق » که دست پرورده ایالات متحده آمریکا میباشد را در زمانی که در جریان مراسم خاکسپاری رفسنجانی بدنبال انجام توطئه بوده دستگیر کردند . چنین بنظر میرسد که برخی از طرفداران تروریست ها  خودرا در بین جمعیت عزادار با شعارهای توطئه گرایانه  قرارداده اند .

هدف از این تحریکات با توجه عجله ای که در قرار دادن این قبیل اطلاعات تحریف شده در صفحات خود و گسترش آن  بخرج داده اند کاملاً مشهود است . برای ایالات متحده آمریکا و متحدین آن  همکاریهای نزدیک سیاسی- نظامی و  اقتصادی بین ایران و روسیه بشدت مزاحمت ایجاد میکند .به همین منظور،  توطئه های مختلف را سازماندهی و بدون دلیل سعی بر آن دارند که جار و جنجال بدون اساس براه انداخته و بین دولتین و   ملل ایران و روسیه کار شکنی  کرده و چوب لای چرخ بگذارند.

بدیهی است که ما وطن پرستان روسیه طرفدار منافع آن هستیم . اکنون به احتمال قوی ایران بعنوان یکی از قدرتمندترین و مستقل ترین کشورها ده ها سال است که با حرکات و رفتار بدون تغییر و مستمر خود ثابت کرده که همواره طرفدار روسیه است. دوستی و از آن بهتر، روابط راهبردی با این کشور از هر لحاظ با منافع روسیه همخوانی دارد.  روسیه در دوستی و اتحاد با ایران یک ابر قدرت تمام عیار خواهد بود. غرب و  عمّال آن از این موضوع بشدت در وحشت هستند. عربده های 15 نفر از توطئه گران  ناقص العقل و سرمست از دودو دم از همین جا ناشی میشود.

ایران رو

12 ژانویه 2017